Älä säki mua jätä

Runoilija voe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Olemme täällä vain, että voimme kuolla pois.
 

Mua pelottaa sun puolesta,
kaikki mitä mulle oot puhunu,
se pelottaa,
en susta ois tommosta uskonu,
koita jaksaa rakas,
oon täällä sun tukena,
älä vaan säki mua jätä,
oon menettäny jo ihan liikaa,
niin paljon ihmisiä lähtee,
ilman mitään varotusta,
ovat yhtäkkiä poissa..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot