Tunteet hukassa

Runoilija voe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Olemme täällä vain, että voimme kuolla pois.
 

Liian erilainen maailma,
liian erilainen näkemys,
liian erilaiset ajatukset,
liian erilaisia...
Vihaan sua
ja rakastan,
En halua nähä sua enää ikinä
Mä pelkään,
En halua menettää sua
Rakastan liikaa
Tai pelkään olla rakastamatta,
Mä oon rikki, en tunne itteäni,
Mitä mä tunnen?? En tiiä.
Auta mua, oon hukassa..

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot