Hei Rakas!

Runoilija voe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Olemme täällä vain, että voimme kuolla pois.
 

Hei rakas!
Mä voin purjehtia sun kanssas
vaikka maailman ääriin
saadakseni olla sun kanssa.

Sylissäs unohtuu kaikki muu
ja huolet vaan kiitää ohi,
mulla ei oo mitään hätää
niin kauan, kun saan olla sun vieressäs,
mikään muu ei merkitse mulle niin paljon
ku SINÄ.

Sä saat mut pois koko galaksilta
vain sillä, kun tiedän et rakastat mua,
otat vaan syliis, enkä tarvi mitään muuta.

Sun hyväily
Sun huulet
Sun kädet
Sun silmät
SINÄ
saat muta palamaan
onnesta ja rakkaudesta.

JÄTKÄ SÄ TEET IHMEITÄ

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot