Elämän Rakkaus

Runoilija voe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.1.2009
Viimeksi paikalla: 1.10.2015 10:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Olemme täällä vain, että voimme kuolla pois.
 

Haluatko olla mun,
haluatko rakastaa,
olla lähellä ja helliä.

Jakaa tän elämän,
nää kokemukset,
kiertää maailmaa,
oppia uutta.

Itkeä ja surra,
nauraa ja iloita,
kulkea mun rinnalla,
juosta pois täältä, kun aika koittaa,
sun kanssa haluan sen tehdä,

Selite: 
rakastan sua<3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot