Ajatuksia

Runoilija Gothic Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki joita olen käyttänyt hyväkseni, voivat olla tyytyväisiä että heillä on ollut edes jotain käyttöä.
 

Sinä kaksinaamainen Jumalan kuva
Tapat toivon huomisen sateista
Kaiken puhdistavista

Annat tilalle tuulen
Kylmän kuin manalasta puhaltavan
Viiman ajan pysäyttävän

Hukun ajattomaan ikuisuuteen
Toivoen, odottaen

Anna edes sanat joilla huutaa!
Purkaa tämä lankakerä
Jossa ei päätä, ei häntää

Kuihdun ja odotan kevättä

Paskokaa päälleni,
Lannoittakaa tämä saastainen maa

Joskus vielä tästäkin nousisi kaunis kevään kukka

Rehu jonkun parvekkeelle

Kerrostalolähiöön

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot