Valo

Runoilija Gothic Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki joita olen käyttänyt hyväkseni, voivat olla tyytyväisiä että heillä on ollut edes jotain käyttöä.
 

Kaiken sen haurauden ja ikuisuuden keskeltä löytyi pieni valo.
Se valo syttyi varoittamatta ja lämmitti liikoja vaatimatta.
Se valo oli elämäni sielu, pienen maailmani keskipiste.
Lämpö talven pakkasessa,valo yön pimeydessä.
Se valo oli rakkaus.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, runon loppuosa varsinkin kosketti kauneudellaan :)

 

Käyttäjän kaikki runot