vaikea asia

Runoilija Gothic Girl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki joita olen käyttänyt hyväkseni, voivat olla tyytyväisiä että heillä on ollut edes jotain käyttöä.
 

Rakkautta jokainen elämälleen etsii
Toisensa löytäneitä kadehtii
Ympärilleen katsoo toivoen
Kunnes katse maata kyntää toivosta luopuen
Kun sen etsimänsä löytää
On vaikeaa onneansa ymmärtää
On helppoa toisen sydän hajoittaa
Vaan ei niin helppoa sydäntä luovuttamaan pakottaa
Ajan myötä sen tajuaa
Kuinka toista rakastaa
Ei enää edes halua luovuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tää oli kaunis. Loppusoinnutkin toimi mielestäni hyvin.

 

Käyttäjän kaikki runot