YLISTYS YSTÄVYYDEN VOIMALLE

Runoilija Pieni_Enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opettaa!


kannattaa lukea myöskin sitä vanhempaa tuotantoa :)!



Kiitos palautteista! Kunhan kommentoit, tiedän tulla sitten vastavierailulle! :)
 

Kuka hullu väitti,
ettei elämä satu?
-Sattuuhan se!
Riipii välillä niin,
että on tulla hulluksi
tuskasta, kivusta ja kaipauksesta.

Mutta kuka silloin välittää
iskuista kuin moukarin lyönneistä.
Kun minuun koskee,
tiedän todella eläväni.
Niinä hetkinä elämä
on sitä todellisinta
ja väliä on vain
pienten asioiden hivelyllä.

Niistä saa uutta voimaa ponnistaa.

Minä näen silitykset ja hipaisut
ja erotan ne
kovista iskuista, lyönneistä.

En välitä niin paljon,
vaikka elämä minua moukaroisi
selkä seinää vasten,
kunhan se muistaa
myös silittää hellin käsin.

Kunhan tiedän,
että minulla jossakin on ystävä,
joka vielä huomennakin
on vierellä.

Yhä välittää, rakastaa, ymmärtää.
Silloin minä jaksan.
Silloin minä selviän.

Minun puolellani on uskollinen ystävä.
Se ystävyys minua suojelee.

Kiitos siitä.
Kiitos kaikesta.
Elämän kareista ja valtateistä.

Kiitos tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta,
nimeltään elämä,
jonka saan elää,
jonka saan käyttää.

Sen minä käytän.

Selite: 
vuodelta 2008?
Kategoria: 
 

Kommentit

viisas eli loistava pidin paljon

Riipaisevan melankolista, mutta on Suuri Onni että sinulla on hyvä ystävä joka tukee ja välittää sinusta aidosti. Se on voimavara.

Aivan upea runo ystävyydelle :) Ystävän arvo on korvaamaton, sen avulla jaksaa paljon. Saa olla onnellinen, että on ihmisiä elämässä, joiden tietää siinä pysyvän myös sillä hetkellä, kun se elämä moukaroi. Oli ilo lukea näin ihana runo!

Elämähän on melkoinen lahja joo, josta pitäisi aina olla onnellinen, vaikka se välillä onkin syvältä :) hienosti siitä kirjoitit..

tosi kaunis ja vahva- sanainen runo, tässä on asennetta sekä luonnetta!!! :)

Upea runo ystävälle.

 

Käyttäjän kaikki runot