Pyyntö

Runoilija Pieni_Enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opettaa!


kannattaa lukea myöskin sitä vanhempaa tuotantoa :)!



Kiitos palautteista! Kunhan kommentoit, tiedän tulla sitten vastavierailulle! :)
 

Vala minuun uskoa elämään,
huomiseen,
itseeni.

Puhalla pois raskaat pilvet
auringon edestä,
auta, etteivät ne painaisi liikaa.

Usko minuun niinäkin hetkinä, kun:
täällä hipaistaan kilometrien päästä
eikä katsota silmiin.
Ei esitetä kysymyksiä eikä vastauksia.

Sitä pyydän.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana runo.

Kauniin Herkkä pyyntö.

Pidin.

Ihana runo ja todella kaunis pyyntö. suosikit-->

loistavaa rukoilua pidin harvinaisen paljon

 

Käyttäjän kaikki runot