Enkelikö?

Runoilija Pieni_Enkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä opettaa!


kannattaa lukea myöskin sitä vanhempaa tuotantoa :)!



Kiitos palautteista! Kunhan kommentoit, tiedän tulla sitten vastavierailulle! :)
 

Sinun sanasi sattuvat.
Ja aito ystävällisyytesi
saa minut
itkemään iltaisin

itseni uneen.

Silti toivon eniten,
ettet lähde

elämästäni.

Selite: 
Ei ole mitään lisättävää eikä mitään pois otettavaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

elämä on ystävä
aito ajatus

koskettava tunne välittyy runostasi

Hyviin saat tuon tunteen esiin. Hieno runo, tykkään =)

elämä on ystävä
aito ajatus

koskettava tunne välittyy runostasi

Hyviin saat tuon tunteen esiin. Hieno runo, tykkään =)

 

Käyttäjän kaikki runot