Tuuli

Runoilija Lasilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän vihdoinkin, paljonko tähtiä on. Niitä on paljon. - Seinäkirjoitus
 

Tuulessa
helliä kuiskauksia
sanoja
ajatuksia

Tulisinko
vai jäisinkö tänne
yksin
yhdessä

Heräävän luonnon kämmenellä
kuuntelen
taivaiden soittoa
kaivaten
sinun kosketustasi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunteita ajatusvirrassa.
Tämä on kaunis,tunnelmaan voi päästä sisään.

Aah, ihanaa tunnelmointia.

hellän puhutteleva runo.

 

Käyttäjän kaikki runot