Kaipaus

Runoilija Lasilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän vihdoinkin, paljonko tähtiä on. Niitä on paljon. - Seinäkirjoitus
 

Aamulla
niitty talon takana
on usvasta täysi
vesi kiehuu kattilassa
minä keinutan sinua
Olisit siinä niin

Aamulla
valkeat seinät
kultakehyksissä valokuva
tummatukkainen tyttö
hymyilevät huulet
katseesta heijastuu kaipaus

Aamulla
minä istun sängyn laidalla
sata askelta asunnossa
sinun tuoksusi kaikkialla

Rosmariini kasvaa
ikkunalaudalla
Sen lehdet pisaroista märät
Minä keinutan ilmaa
minä keinutan sinua
Olisit siinä, olisit

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sydämeen asti osuvan runosi alle kirjoitan jälleen kerran lämpimät onnentoivotukseni...

Runosi huokuu kaipausta ja ikävää, yksinjäämisen tuntua.
- Taitavalle kirjoittajalle lämpimät syntymäpäiväonnittelut!

Täytyy kyllä sanoa, että olet erityisen lahjakas runoilija. Vaikka harvoin runosivuilla enää käyn, tulen vilkaisemaan, josko olet kirjoittanut jotain uutta. Tavoitat sanoilla jotain erityistä.

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

Vaikuttava ja kaunis runo, kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot