Nimetön

Runoilija Lasilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän vihdoinkin, paljonko tähtiä on. Niitä on paljon. - Seinäkirjoitus
 

Kuinkahan kauan
jaksan
astella vielä
tuulien välissä

kun metsien luota
merien luokse
askeleet
vievät ikuisen ajan
hiekkaista
kivistä
soraista tietä

Tuulien välissä
lempeä rako,
aurinkorantuja
valoa
varjoa

Kauanko vielä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

upea ja ihanan kesäinen tunnelma.

Mielestäni oikein onnistunut runo. Kirjoitustyyliltään kevyt, mutta syvällinen. Kauniit sanavalinnat ja kuitenkin omaperäinen, vaikka aihe voisi sinänsä poikia myös kliseisempiä rakennelmia.

"Kauanko vielä?"

Niimpä. Jäin miettimään enkä ole keksinyt vastausta. Se onkin ehkä sinulla.

 

Käyttäjän kaikki runot