Ikuisuus

Runoilija Lasilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän vihdoinkin, paljonko tähtiä on. Niitä on paljon. - Seinäkirjoitus
 

Aamusta iltaan
astelen samat askeleet

ne,
joihin jo eilen painoin varpaideni jäljet

Ja taivaalla laulaa
lintujen loppumaton kuoro

Toisinaan mietin,
milloin siirryn astumaan viereistä tietä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot