Kun runo puhkeaa puhumaan

Runoilija Lasilintu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Tiedän vihdoinkin, paljonko tähtiä on. Niitä on paljon. - Seinäkirjoitus
 

Kun runo puhkeaa puhumaan,
maa on kirjavaa kukkaa täynnä,
kotipiha kasvaa ruusupensaan taivasta korkeammaksi

Kun runo puhkeaa puhumaan,
kasvavat sisääni kultaiset siivet,
yösiivet, päivänsiivet, hopeaiset satusiivet

Aamusta iltaan
aamusta iltaan
pulppuaa sydemeni sisin runoa.
Istun ikkunan alla,
sydänvihko, kynä, haaveilijan ilme,
niin kuin en muuta voisi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot