Nimetön

Runoilija Pilkkasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun hän lähti, ajatukseni katkesi. Kiitos kaikenlaisesta palautteesta, arvostan sitä todella.
 

Hän halusi vaeltaa kanssasi
tarttumatta käteesi

Sen siroihin sormiin,
vallattomiin suoniin,
kämmenselän kuviointiin

Voin lainata sanojasi
niissä ei lue nimeäsi
Sitä, jossa on tavuja
ihan niin kuin minulla

Viskasin jäisen huomisen ikkunasta taivaalle
Tajusin olleeni väärässä ja pudottauduin kadulle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on nätti ja mieleenpainuva, pidän loppusoinnuista kovasti koska ne eivät ole liian pakolla tehtyjä tai mitään.

Voin lainata sanojasi
niissä ei lue nimeäsi
Sitä, jossa on tavuja
ihan niin kuin minulla

tuo oli lempikohtani, niin ihana ja hyvällä tavalla erikoinen. pidin kyllä koko runosta mutta tuo kohta on ehdoton.

Alku on kaunis, sulava ja miellyttävä

"Hän halusi vaeltaa kanssasi
tarttumatta käteesi

Sen siroihin sormiin,
vallattomiin suoniin,
kämmenselän kuviointiin"

Loppu tuntuu vähän nopeasti tehdyltä.

Mutta runo on erilainen ja pidän tästä jokaisine lauseineen! :)

 

Käyttäjän kaikki runot