Nimetön

Runoilija Pilkkasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun hän lähti, ajatukseni katkesi. Kiitos kaikenlaisesta palautteesta, arvostan sitä todella.
 

Sinä olet se kultainen kuunsirppi
joka ikävääni katselee

Lammenpintaan kuvasi heijastuu
kuin sydämeni, helposti sen särkisi

Luinen ruumiisi kaipaa kosketusta
kaareva kallosi jotakin muuta

Rohtuneille huulille teljetty suudelma

Postia pullossa, pian upoksissa
ehkei kukaan pelastukaan

Selite: 
Olen miltei pahoillani.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot