Valinnan vaikeus ja venähtäneet vuodet

Runoilija Pilkkasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun hän lähti, ajatukseni katkesi. Kiitos kaikenlaisesta palautteesta, arvostan sitä todella.
 

Hän valittaa kauneuden kadonneen kasvoiltaan
Ajan vieneen punan huuliltaan

Hapuilevat katseet etsivät auttajaa
Oireet pienen mielen valloittaa

On yritetty tarjota unelmia
Niitä onnenlankaan kiedottuja

Kosto raahaa mukanaan
Turvapaikkaan moni haluaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno runo <3

Kuinka te oikein keksitte runoihinne ideoita.. Vai tulevatko ne vain yhtä äkkiä... :)

Hieno runo! Niin todellisen tuntuinen

 

Käyttäjän kaikki runot