Niila

Runoilija Pilkkasiipi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun hän lähti, ajatukseni katkesi. Kiitos kaikenlaisesta palautteesta, arvostan sitä todella.
 

Silloin keväällä piikkilanka-aitaan takertui totuuksia
ne olivat karkumatkalla
kohti purppurapilven ympäröimää laaksoa

Rannalla kuuntelit meren kohinaa
kukka korvasi takana
hymyhelmiä huulilla

Pelkäsin sinun rikkoutuvan
säröt silmiesi alla kertoivat enemmän
kuin ne kolmetoista kiellettyä aavistusta

Jokainen hopeanhohtoinen perhonen
tahtoi viedä mukanaan toivottomuuden

Ajattelit liikaa, etkä saanut nukutuksi
unet näkivät kuunvaloon kahlitut kaipauskiteet

Niila, vesiputoukset suutelevat vain sinua

Selite: 
Sitten voin rakastaa siut ricci.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo, laitoin suosikkeihin :)
Todella kaunis on.

päätyypä tämä runo minukin suosikkeihini :)
mutta täytyy mainita eräs pikkuinen häiritsevä seikka tästä: AIVAN MAHTAVA,UPEA,HIENO JA SYKÄHDYTTÄVÄ!
siis...todella häiritsee kun en itse osaa :]

 

Käyttäjän kaikki runot