Opettelun elämä

Runoilija -jah-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003
Viimeksi paikalla: 23.11.2021 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja, jotka eivät aina tarkoita mitään, ovat toisinaan sanoja, jotka ovat kaikki kaikessa.


 
*Olen vain satunnaisen ajatuksenjuoksun haltuunottaja.*
 

Täydellisyyteen en pyri,
siihen tuskin pääsisin.
Luulen oppinut elämästä.
Vaan pian huomaan,
samoine vaivone vaeltelen.
Toiminut olen tavalla,
jos laite oisin -
hävitykseen lentäisin.

Ei viattomina löydy,
meitä mannuilta maailman.
Siispä tukeutua siihen voi.
Luoton saat oman,
kun sen hakea oikein osaat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot