Sunnuntain sain

Runoilija -jah-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003
Viimeksi paikalla: 23.11.2021 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja, jotka eivät aina tarkoita mitään, ovat toisinaan sanoja, jotka ovat kaikki kaikessa.


 
*Olen vain satunnaisen ajatuksenjuoksun haltuunottaja.*
 

Yksin,
pääkoppaani vetäytymään pääsin.
Itsenäisyyden orjaksi,
maailmaan mieleni kiemuran,
sekavien tunteiden sokkeloihin.

Kaivan.

Koetan auki.

Ohi kiitävää kiinni tarraan,
vaan sen pinnalliseksi tajuan
ohi annan ajavan.

Alkuun aina palaan.
Pala palalta
rippeitä kerään.
Niistä rakentaa tahdon
mieleeni aitoa jotain

Yhteyden kokemaani saisin.
Yhteyden
Kadonneen ajatuksen

Haluan itseni

Etsin minut.

Selite: 
Tunne, kun on hukassa omia ajatuksia hapuilevasti kokoamassa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tutusta fiiliksestä kirjoitat :)

Todella upea!

Hienoa runoutta.

Kiitos!

Matka omaan mieleen onkin välillä ihan hyvä tehdä, tutustua itseensä aina uudelleen. Hieno runo. 
 

Käyttäjän kaikki runot