Pieni palanen kaipausta

Runoilija -jah-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003
Viimeksi paikalla: 23.11.2021 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja, jotka eivät aina tarkoita mitään, ovat toisinaan sanoja, jotka ovat kaikki kaikessa.


 
*Olen vain satunnaisen ajatuksenjuoksun haltuunottaja.*
 

Ikävöin kultaani.
Sen huomaa,
kun kyynel poskeani kutittaa.

Kaipaan läheisyyttä,
paikkaa vieressäsi.
Rauhoittavia hetkiä,
niitä päiväunia,
jolloin nukahdit syliini.
Aamuja,
kun herätit minut
helliä kosketuksia jakaen.
Hetkiä kun saamme hymyn toisiltamme.

Kun kaikki yhteinen hiipii ajatuksiin,
erossa sinusta,
aika tuntuu ikuisuudelta,
pienikin.

Selite: 
Odotus on rankkaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista kaipuuta. Tuttuja tunteita...
Nätti runo.

Herkkää, kaunista
ja kaipaavaa.

Olet kirjoittanut kaiken
hienosti ja selvästi suoraan
sydämestä :)

Näytäppä tämä hänelle
jota kaipaat..

Tiedän tuon tunteen liiankin hyvin! Jokainen erossa vietetty hetki on tuskaa.. Kaunis runo kaipauksesta!

niin on ,ymmärrän ja runon olet kauniisti saanut yhteen ...pidän tästä!!!!

Mutta mitä rankempi odotus sen mukavampaa taas nähdä se oma kulta. :) Kauniisti olet kirjoittanut kaipauksesta

 

Käyttäjän kaikki runot