Sekavan yksinäisyyden ajatuksia.

Runoilija -jah-

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.8.2003
Viimeksi paikalla: 23.11.2021 23:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sanoja, jotka eivät aina tarkoita mitään, ovat toisinaan sanoja, jotka ovat kaikki kaikessa.


 
*Olen vain satunnaisen ajatuksenjuoksun haltuunottaja.*
 

Miksi..
miksi olemme erossa?

Ketä syyttää..
Itseämmekö vain?

Vai elämää?
Mikä se on..

Mehän teemme
ne päätökset

ne jotka vievät
meidät eroon.

Ei lopulliseen.
Vain väliaikaiseen.

Rakastamme toisiamme.
Kerromme toisillemme;
Erossa emme halua olla.

Silti..
Asiat joita tapahtuu.
Asioita omista tahdoista.

Ne silti erottavat
rakastavaiset syleistään.

Onko tarkoituskin..
Viedään toinen pois.

Rakentuuko
vahva suhde vieläkin?

Erottuvat todelliset tunteet.

Sitäkö se on?

Ohjaako jokin
meidät toimimaan näin?

Meidät ainakin se sai.

Siksi..

Yksinäisyydessä..

Ikävöimme toisiamme.
Mutta
Kestämme yhdessä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Loppu sai kyyneleen silmäkulmaani... hiukan herkässä tilassa ku ite joutuu justiinsa nyt ikävöimään... Niin kovin kauniisti kirjoittelet!

Tässä mielentilassa tällaset itkettää mua... Ei kauhean omaperäinen, mutta hyvä kuitenkin.

 

Käyttäjän kaikki runot