Minun rakkauteni

Runoilija Jälkeesi jäänyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2018
Viimeksi paikalla: 17.7.2021 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
Rakkaus ei kadehdi.
Rakkaus ei katkeroidu,
se ei muistele kärsimäänsä pahaa..
..ja vitut.
Minun rakkauteni kadehtii jokaista kosketusta,
jonka rakastamani jakaa jonkun toisen kanssa.
Minun rakkaudessani,
on katkerin jälkimaku mitä olen maistanut.
Ja sen muisti on valtaisan pitkä,
ja täynnä arpia.

Minun rakkauteni on musertava,
sen painon alle jää kaikki hyvä minussa.
Minun rakkauteni kuiskaa minulle iltaisin,
että: "jos rakastamasi ihminen ei rakasta sinua takaisin,
sinä olet arvoton."

Kaikkea se ei todellakaan kestä,
ja usein sen uskokin horjuu.
Yksin se uskaltaa hiljaa toivoa.
Vain yksi pitää paikkansa..
..kaiken se kärsii.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Se on kaikkea tuota, se kaunis sana ja tunne rakkaus.
 

Käyttäjän kaikki runot