Tiivis

Runoilija Jälkeesi jäänyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2018
Viimeksi paikalla: 17.7.2021 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Maailma kietoutuu ympärilleni.
Taivun sen mukana mutkalle.
Nappaan värejä puiden lehdistä,
ja pihavaloista.
Lapsuuden kesien muistikuvista.
Menneistä suudelmista ja lempilauluistani.
Rakkauksista ja särkyneistä sydämistä.
Kaikki sekoittuu minuun.
Tai ehkä minä kaikkeen.

Paletissani on maailmani.
Huomaan sen olevan värikäs,
mutta pieni.
Ehkä maailmassa ei ole muuta,
kun tarkoitus etsiä se,
joka jakaa värinsä kanssasi.
Ehkä silloin viimein tuntee,
että niitä on tarpeeksi.

Selite: 
Kai sitä kesän tullen saa paatunut kyynikkokin vähän irroitella.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Kannattaa kirjoittaa kauniisti, tästä upeasta Suomen kesästä <3 
Minusta tässä on paljon.
Mnesti lukemalla saa aina jotain uutta.

Värien etsintä, niin - siinäpä se,
elämän tarkoitus <3
Koskettavaa, elämänmakuista kerrontaa.
 

Käyttäjän kaikki runot