Ansion mukaan

Runoilija Jälkeesi jäänyt

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2018
Viimeksi paikalla: 17.7.2021 16:44

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Jos se onkin tässä kaikki.
Hyvänä ja huonona.
Lopulta ei olekaan merkityksiä.
On vain epäjohdonmukaista harhailua.
En ikinä uskonut itsestäni kohtaloon uskojaksi,
mutta jotenkin kohdallasi tein poikkeuksen.
Se on typerää ja naiivia.
Ehkä on vain palveluksia, ja vastapalveluksia.
Mielihaluja ja haluja.
Seksiä ja tunteita.
Viinaa ja tupakkaa.
Elämää ja kuolemaa.
Ja kaikki onkin vain siinä.

Olisiko se pettymys?

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Elämässä on hyvin paljon kaikkea muutakin.
 

Käyttäjän kaikki runot