Syksy vs talvi

Runoilija toinenkertatodensanoo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2018
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 17:06

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1980

Tila loppui. Siirryn osoitteeseen www.runosydän.net
 
kumarassa

syksyä paossa
vaikkei se sillä katoa
tiedänhän sen

silti se lakaisee
hetkeksi alleen
vieläkin pienemmäksi
kurttuunkin rutistaen

mutta talven valo minut onneksi suoristaa
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Tosiaankin, kunpa osaisimme ottaa talven ilolla vastaan <3
:)
talven valo, lumen hehku
selkiinnyttää pitkän, pimeässä odottelun jälkeen
ja antaa toivon seuraavasta muutoksesta, keväästä
Niin juuri :)
ei tämä syksykään paha ole, vaikka talvea jo odotan, hyvä runo
Kiitos paljon :)
Vuodenaikojen vaihtelut antavat sisältöä elämään.
Juu-u :)

Kyllä se syksy saa menemään kumaraan jos se on synkän harmaan sateista,mutta ei aurinkoisina päivinä,herkkää kerrontaa,pidän.

Aurinkoiset päivät ja pakkaskelit on ihan jees :P
hyvä tuo odottava tunnelma uudesta puhtaanmasta
Kiitos :)
Rakastan syksyä ja talvea... 
siksi myös runoasi.
Voi kiitoksia :)
 

Käyttäjän kaikki runot