Et tajuu

Runoilija toinenkertatodensanoo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2018
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 17:06

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1980

Tila loppui. Siirryn osoitteeseen www.runosydän.net
 
Sä et ees tajuu millä
mut mä tajuun
Just sillä
Ja kyllä mua ahistaa
Ku en tiiä miten pakittaa
Ja taas
samalla
vaivihkaa sä satutat mua
fyysisesti
Ja ennen kaikkee henkisesti
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ruohon kaltaiset ovat ihmisen elinpäivät.
Runostaniko se tuli mieleesi? :)
Kyllä ja myös raamatusta.
:)
Silloin kannattaa todellakin lopettaa, eikä roikkua väkisin mukana.
Niin kai...
 

Käyttäjän kaikki runot