Jotain samaa

Runoilija toinenkertatodensanoo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.3.2018
Viimeksi paikalla: 29.3.2024 17:06

Asuinpaikka: Joensuu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
22.3.1980

Tila loppui. Siirryn osoitteeseen www.runosydän.net
 
Auringonvalo siivilöityy oksien läpi
aivan kuin runoni ajatusteni virrasta
sormieni välityksellä
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Runoilu on niin ihmeellistä ja ihanaa, käy kilpaa luonnon kanssa <3
Niinpä, kiitoksia :)
Upea!
Kiitos :)
Ja hieno.
Kiitoksia!
Ehkä olemme tähtien sukua?
Niin
Oi <3

Runossa kaksi tärkeää asiaa,
molemmista saa voimaa elää täällä
nykymaailman myllerryksessä.
Kaunis kiitos :)
 

Käyttäjän kaikki runot