Jostain

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Jostain piilosta tulit elämääni.
Salaa aloit sulattamaan jäätäni.
Pikkuhiljaa sytytit liekkini palamaan.
Tuon liekin joka niin kauan on ollut kadoksissa.

Hetken liekkini roihusi.
Tuntui ettei sitä sammuttaisi mikään.
Jokin kuitenkin meni pieleen.
Liekkini hiipui.
Jälleen on liekkini sammunut.

Selite: 
Pakko pullaa..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot