...

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Sait minut uskomaan ja rakastamaan itseäsi.
Uskottelit olevasi juuri sellainen josta olin
pitkään salaa haaveillut.
Alkuun haaveeni tuntui käyneen toteen.

Ajan kanssa muutuit.
Silti jaksoin sinua rakastaa.
Uskoin kaiken palaavan ennalleen.
Olin kuitenkin väärässä.

Väsyin kaikkeen.
En jaksanut lähteä ja jättää sinua.
Kiduin useita kuukausia, kunnes lopulta.
Jostain sain voimia ottaa ja lähteä.

En kadu tekoani,
koska nyt minun on hyvä olla.
Saan olla oma itseni.
Eikä minun tarvitse alistua kenenkään tahtoon.

Ehkä jossain on joku joka pystyy rakastamaan
minua omana itsenäni.
Pitää huolta ja tarjota olkapäätä
kun sitä tarvitsen.
Olla juuri se josta salaa edelleen haaveilen.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot