Tyhjä katse

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Sohvan nurkassa hän istuu.

Katsoen tyhjyyteen.

Ympärillä ihmiset kävelevät.

Hän ei huomaa ketään.

Joku yrittää saada häneen katse kontaktia,

onnistumatta siinä.

Sohvan nurkassa hän istuu.

Katsoen tyhjyyteen.

Ympärillä ihmiset vähenee.

Hän ei huomaa ketään.

Hänen ympärillään ei ole ketään.

Tyhjässä asunnossa hän istuu sohvan nurkassa.

Katsoen tyhjyyteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

tämä on vallan oiva runoelma...
Ja hyvää syntymäpäivää :)

Kaikessa alakuloisuudessaan koskettava ja kaunis, sujuvasti kirjoitettu runo!

 

Käyttäjän kaikki runot