Mietit

Runoilija Jääkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Omituinen otus..
 

Katselet kuinka pihapiirin lapset
temmeltävät pitkin leikkikenttää.
Toivoisit vielä olevasi yhtä pieni
kuin nuo lapset.

Et tietäisi maailman pahuudesta mitään.
Sinisin silmin katselisit tulevaisuuteen,
tietämättä kuinka kuinka niin helposti sinut
poljetaan maahan ja jätetään selviytymään yksin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos voisikin taas olla semmonen huoleton 4v. Mitä vanhemmaksi tulee, sitä hankalammaksi elämä muuttuu. tykkäsin <3

 

Käyttäjän kaikki runot