Nimetön

Runoilija MinnieMarionetti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Syön sun aivot.

Arvostan vain Melleriä.
 
Kun minä luon nahkani
käännän sen nurinniskoin.

Ympäriämpäri
ja mullinmallin.

Vedän sen puukolla auki
aloitan ranteesta
jatkan käsivarresta

olkavarren jälkeen niska
selkänikamat rusahtavat poikki

ja yhä uudestaan
minä luon nahkani

kunnes minusta on enää jäljellä
palasia

luunsirpaleita
van Goghin korva ja
pureskellut kynnet.

Aloitan kirjoittamisen alusta
ja poltan paperit
sytyttämälläni tupakalla.

Täällä ei ole valoa.

(Vielä.)
Selite: 
21.9.09. kirjoituspiirin satoa. "Miten luon nahkani?"
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä

Käärmellisen kuvaileva runo, pidin paljon!

 

Käyttäjän kaikki runot