Lohdutatko minua?

Runoilija MinnieMarionetti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Syön sun aivot.

Arvostan vain Melleriä.
 

Saanko itkeä, Mary?
Saanko valuttaa verisiä kyyneleitä
lakanoillesi?

Saako sapelihammastiikeri
minusta voiton?
Raatelee terävillä hampaillaan
vaikka kuinka hirnun,
taistelen ja potkin.

Kylkikaareni alla mustelma.

Nyt se huohottaa korvaani.
Paskiaiset.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot