TJ 407

Runoilija MinnieMarionetti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Syön sun aivot.

Arvostan vain Melleriä.
 

Tänään jäljellä
407 päivää

omantunnon tuskia
hikisiä päiviä
verisiä lakanoita

Ilman immenkalvoa
on helpompaa

Kai tiedät
en ole kotitalousihme

Selite: 
taajamajuna 407.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot