Peukalokyydillä Suomessa

Runoilija MinnieMarionetti

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.8.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
-

Syön sun aivot.

Arvostan vain Melleriä.
 

Minun piti matkustaa
maitoautossa
liftillä rakastettuni luo

mutta jänistin.

En nostanut peukaloa.

Mikä häviö.

Selite: 
inspiraatiota Arto Mellerin runosta "Kiitäessä tasangon halki maitoautossa, peukalokyydillä Suomessa".
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvin hoksattu. ehkä olisi kannattanut nostaa se peukalo.

erilainen
hyvä runo

 

Käyttäjän kaikki runot