MINUUS

Runoilija Tirlittan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

palasiksi pilkottuna
maahan poljettuna
väkisin rikki revittynä
moneen kertaan raiskattuna.

korkealla, korkealla
tanssi lauloi nauroi hymyili
minuus.

itkien hyppäsi alas

eikä kukaan koskaan aavistanut mitään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot