ristiriitainen

Runoilija Tirlittan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 
haluan jonkun jonka lähellä olla
   mutta en kestä läheisyyttä.

haluan jonkun jolle puhua
   mutta ei ole mitään puhuttavaa.

haluan jonkun joka ymmärtää
   mutta ei ole mitään ymmärrettävää.

haluan jonkun joka haluaa auttaa
   mutta ei minulla ole mitään hätää
Selite: 
Uskothan..?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot