sinun nimi

Runoilija Tirlittan

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

IKÄVÄ.
Se repii ja raastaa.
Se viiltää rintaan syviä, vertavuotavia haavoja. terävillä kynsillään repii kunnes löytää etsimänsä.
Kuuletko kuinka se huokaa?
SYDÄN.
Sykkien elämää, punaista voimaa.
ikävä ojentaa luisen sormen ja sen kosketus on hento,
kuin perhosen siipi.
kuitenkin niin voimakas että se miltei pysäyttää ajan.
Voinko tähän jäädä?
varovasti se silittää, piirtää sydämeen kuvioita.

sydämessäni lukee sinun nimesi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot