Rakastan sinua

Runoilija Tähtönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vietän elämässäni onnellista aikaa.
Välillä tuntuu, että tää kaikki on pelkkää taikaa.
Sinä tulit aivan yhtäkkiä elämääni.
Ja rakkaudesta täyttyi minun sydämeni.
Tunnet minut paremmin kuin kukaan muu.
Siksi kai kaikenlaista aina välillä sattuu ja tapahtuu.
Välillä kiristellään hampaita ja puretaan huulta.
Mutta se ei rakkauttani sinuun miksikään muuta.
Kaikesta huolimatta sinä jaksat rakastaa minua.
Päivä päivältä minä rakastan enemmän sinua.
Rakkauttani sinuun ei voi mikään estää.
Toivottavasti onnemme maailman loppuunasti kestää.

Selite: 
<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi teitä onnellisia... :)
Ihan kateeksi käy.
Toivottavasti onnenne kestää..
Ja tupla pisteet sille, että kerrankin sain lukea jotakin iloista... !
Kiitos siitä! :)

Tää on mahtava tää kuvaa niin mun elämää juuri nyt! Tää on hieno muistuttaa siitä miten onnellinen olen juuri nyt mieheni kanssa! :)

 

Käyttäjän kaikki runot