Itseäni etsimässä

Runoilija Tähtönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etsin itseäni.

Etsin nurkan takaa, etsin sängyn alta.
Etsin ulkoa, etsin sisältä.
Etsin ja etsin.

Löysin sinut.
Löysin hänet.

Mutta itseäni en löytänyt.

Selite: 
Niin. . .
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitaa olla vähän sama juttu kun etsisi jääkaapista makaronilaatikkoa, eikä sieltä löydy kuin jauhelihaa ja makarooneja. Sitä on monesti niin palasina, että pitää vain löytää ne palaset, ja koota sitten itsensä. Ongelma on vain se, ettei sellaista palapelilaatikon kannessa olevaa mallia ole.

niin joskus sitä on niin hukassa, pidin runostasi

Itsensä etsiminen onkin vaikeaa
ja vie aikaa.
Usein sitä löytää toiset
aiemmin kuin itsensä.

Mukavalla tavalla kirjoitettu.

 

Käyttäjän kaikki runot