Sanoja

Runoilija Tähtönen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ei ole olemassa lausetta,
joka kuvaisi täydellisesti sitä,
kuinka paljon arvostan sinua
ja sinun olemassa oloasi.

Ei ole olemassa lausetta,
joka kuvastaisi täydellisesti sitä,
kuinka paljon kaipaan sinua
joka ikinen hetki.

On vain sanoja,
joita en saa kohdalleen.

Selite: 
vanha. .
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana ja mietteliäs. Usein sanat mullekin päähän jää tai viimeistään kurkkuun :/

Veti sanattomaksi.. Kirjoitit ajatukseni kauniiseen ja järkevään muotoon todella hienoon runoon!! Noinhan tämä kuitenin menee.. on vain sanoja...

Ei sitä aina pysty sanoilla kuvata..Sanat tuntuu joskus niin pieniltä kuvaamaan niin suuria asioita.Kaunis runo.

Ihana!!! Monella huutomerkillä.

Oikeiden sanojen valitseminen on vaikeaa...

Hyvin kirjoitettu, kaunis ja haikea runo..

Oikeiden sanojen valitseminen on vaikeaa...

Hyvin kirjoitettu, kaunis ja haikea runo..

 

Käyttäjän kaikki runot