Rakennuspalikoita

Runoilija Piipu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aloittaa alusta
pala kerrallaan.

rakentaa maailma
jossa olet
sinä
minä

tehdä siitä
ehjä ja oma

sinun ja minun

huomata
oppia
kasvaa
havahtua totuuten

se
pudottaa pumpulit
ja
säikäyttää sementtiin

Selite: 
uuden elämän kynnyksellä
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä. Hieno runo. Hyvää syntymäpäivää sinulle tänään.

 

Käyttäjän kaikki runot