Repivää

Runoilija Piipu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Rakkaudessa
rakastan,
pyristellen.
Rajaton tukeni tarpoo
rinnallani,
ikuisena.

Miten olenkaan outo
omituinen
onnessani.
Tuuliviiri sydämeni
repien rikkoo
kaikkeuttamme.

Hiljaa
hiipien hyräilee
heikkouteni.

Selite: 
Ihminen on joskus niin vieras itsellensä.
Kategoria: 
 

Kommentit

tulee surullinen olo kun tätä lukee..

oivasti kirjoitettu koska tähän pystyy eläytymään.

kauniisti kirjoitettu

Punateksti kruunaa, näin on, näin on. *nyökyttää* Hieno runo. Oikein hyvää syntymäpäivää -perässä tullaan.

 

Käyttäjän kaikki runot