Peitto

Runoilija Piipu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselen untasi, peitto syliisi käpertyneenä. Tahtoisin sen tilalle.

Voisin yön aikana tutkia ja nuuhkia jokaikisin piirteesi ja tuoksusi.

Ja aamulla et olisi ahdistunut läheisyydestäni.

Selite: 
Jotain tälläista tunnen..
Kategoria: 
 

Kommentit

kiva ajatus. :)

suloista

aivan ihana :) peitossa rakkaan tuoksu, mikäs sen hellyyttävämpää.

Ahdistuksesta armauteen!
Synttärionnitteluni! :)

Uskomattoman hyvä runo. Toimii loistavasti!

Ihan totta, läheisyys on kuin peitto; se voi lämmittää tai ahdistaa.

Hieno runo!

voi...ihana.

 

Käyttäjän kaikki runot