Hajalla sisältä

Runoilija Piipu

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.7.2003

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mitä minä tunnen? Sisälläni suuri epätietoisuuden tuska.

Tulevaisuus, ennen niin selkeänä edessäni, näyttäytyy minulle epävarmana ja ennustamattomana.

Kunpa löytäisin uuden tasapainon. Kunpa löytäisit tunteesi minua kohtaan. Minun ei tarvitsis kärsiä.

Siihen asti, itken itseni hiljaa uneen ja herään aamulla uuteen tuskaan, uusiin kyyneliin.

Selite: 
Tuskasta syntynyt kyhäelmä, joka oli pakko saada ulos.
Kategoria: 
 

Kommentit

nätti runo!niin tuttu tunne..voimia sulle

kauniin surullinen.

 

Käyttäjän kaikki runot