Hello operator

Runoilija kattidya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2020 3:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
28.12.1988

Olen aikaisemmin ollut tällä sivulla nimimerkillä Metsärosvo. Jos olette nähneet ko. runoja DeviantArt- sivustolla, olen siellä nimimerkillä mrsratbag.
 

Hello operator
I've crossed the line
Come and help me
My ass is on fire
Yet the worst thing is
That pollen makes me die
My bodily functions are the same of a cuckoo clock
I see you're doing nothing?

Selite: 
Tämmöinen hassu runonpätkä, joka ei toimi muuten kuin englanniksi.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot