Paikka Taivaassa

Runoilija kattidya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2020 3:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
28.12.1988

Olen aikaisemmin ollut tällä sivulla nimimerkillä Metsärosvo. Jos olette nähneet ko. runoja DeviantArt- sivustolla, olen siellä nimimerkillä mrsratbag.
 

Olen unohtanut makean mandariinin maun
Olen unohtanut joulukuun safiirinsiniset päivät
Olen unothanut auringonvalon pihlajanlehtien läpi katsottuna.

Suitsukkeen tuoksu ei enää tuo lohtua.

En tiedä onko ulkona rankkasade, en tiedä paistaako aurinko.

Edessä on kivinen tie.

Paikka Taivaassa on vieläkin tyhjä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis haikea runo, kiitos!

 

Käyttäjän kaikki runot