Arjen sankari

Runoilija kattidya

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.7.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2020 3:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
28.12.1988

Olen aikaisemmin ollut tällä sivulla nimimerkillä Metsärosvo. Jos olette nähneet ko. runoja DeviantArt- sivustolla, olen siellä nimimerkillä mrsratbag.
 

En oikeastaan haluaisi
Kävellä ympyrää huoneessani
Jalat lattiaa hipoen

Huokaus-
Narahdus-
Hiljaisuus-

En oikeastaan tahtoisi
Maata paikallaan sängyssäni
Kuunnellen tuhannen salaman myrskyämistä
Ja odottaa sydämeni pysähtyvän

Oikeastaan tahtoisin avata ovesi
Ryömiä sänkyysi
Sinun uinuvan ruumiisi viereen
Ja kuunnella raskasta hengitystäsi

Ilman-
Hyvästi-
Onnea-

Ja herätä tuhkanharmaaseen aamuun
Ja huomata että päähäsi on kasvanut sarvet

Hys-
Hiljaa-
Mitä?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot